Over Irma Veldman

GEDIPLOMEERD PROVOET MEDISCH PEDICURE

Ik ben Irma Veldman, gediplomeerd Provoet Medisch Pedicure Sport en het gezicht van Pedicuresalon Irma in Daarlerveen. Je kunt bij mij terecht voor verschillende medische en cosmetische behandelingen waaronder een basis pedicurebehandeling, of een pedicurebehandeling compleet, ook voor diabetes en reuma patiënten, ik heb verschillende arrangementen voor de aanstaande moeder of bruid/bruidegom maar ook voor het lakken van je teennagels met gellak, een nagelreparatie, een nagelregulatie of voor een lekkere voet en onderbeen massage ben je bij mij aan het goede adres.

Pedicuresalon Irma werkt nauw samen met de podotherapeuten van Voetencentrum Wender, Podozorg Westerhaar, Podozorg Vriezenveen en Podopraktijk Den Ham. Een doorverwijzing of advies binnen dat vakgebied is dus zo geregeld.

Maar ook als je geen voetproblemen hebt, is het een weldaad om je voeten eens goed te laten verzorgen en te laten verwennen. Onze voeten zijn tenslotte onze basis. Gun je voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure. Je voeten zijn het waard.

Het leveren van kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste ingrediënten in mijn pedicuresalon. Je kunt bij mij een relaxte en fijne behandeling verwachten in een ontspannen sfeer. Ik neem de tijd voor mijn klanten en geef graag een passend advies.

Pedicuresalon Irma is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor de voetverzorger, en ik sta vermeld in het kwaliteitsregister voor Pedicures (KPR) Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn pedicuresalon!