Over Irma Veldman

GEDIPLOMEERD PROVOET PEDICURE

Ik ben Irma Veldman, gediplomeerd Provoet pedicure en het gezicht van Pedicuresalon Irma in Daarlerveen. Je kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen waaronder een basis pedicurebehandeling, of een pedicurebehandeling compleet, verschillende arrangementen voor de aanstaande moeder of bruid/bruidegom maar ook voor het lakken van je teennagels met gellak, een nagelreparatie of voor een lekkere voet en onderbeen massage ben je bij mij aan het goede adres.

Maar ook als je geen voetproblemen hebt, is het een weldaad om je voeten eens goed te laten verzorgen en te laten verwennen. Onze voeten zijn tenslotte onze basis. Gun je voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure. Je voeten zijn het waard.

Begin 2021 ben ik begonnen met de opleiding tot medisch pedicure. Hier word ik opgeleid om klanten met diabetes, reuma, spasticiteit, kanker en nagelreparaties nog beter te kunnen behandelen.

Het leveren van kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste ingrediënten in mijn pedicuresalon. Je kunt bij mij een relaxte en fijne behandeling verwachten in een ontspannen sfeer. Ik neem de tijd voor mijn klanten en geef graag een passend advies.

Pedicuresalon Irma is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor de voetverzorger. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn pedicuresalon!